Termeni si conditii - BERI BRUP

BERI GRUP
Du-te la conținut

TERMENI ȘI CONDIȚII

        În această pagină, veți găsi o versiune standard a Termenilor și condițiilor site-ului BERI GRUP. Vă rugăm să rețineți că în anumite țări se pot aplica termeni și condiții diferite.
Termenii și condițiile de utilizare a site-ului web BERI GRUP sunt următoarele:

Drepturi de autor
Drepturile de autor din această publicație sunt deținute de BERI GRUP SRL.

Autorizația de reproducere
Orice persoană poate reproduce orice porțiune din material în aceste pagini web, cu respectarea următoarelor condiții:

-  Materialul poate fi utilizat doar în scopuri informative și non-comerciale.
-  Nu poate fi modificat în niciun fel.
-  Nu se face o copie neautorizată a vreunei mărci comerciale BERI GRUP.
-  Orice copie a oricărei porțiuni a materialului trebuie să includă următorul aviz de copyright:
-  Copyright © BERI GRUP SRL. Toate drepturile rezervate.

Nici o licență de utilizare a oricărei mărci comerciale nu este dată sau implicită. Aceste mărci comerciale nu pot fi copiate, descărcate, reproduse, utilizate, modificate sau distribuite în niciun fel (cu excepția unei părți integrante a unei copii autorizate a materialelor care apar în aceste pagini web, așa cum se prevede în paragraful precedent) fără permisiunea scrisă prealabilă. .

Alte mărci comerciale și denumiri comerciale
Toate celelalte mărci comerciale sau denumiri comerciale menționate în aceste materiale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

Comentariile dumneavoastră
BERI GRUP dorește feedback-ul dvs. și apreciază ideile și sugestiile dvs., dar nu este în măsură să răspundă la fiecare comentariu individual. BERI GRUP va fi liber să utilizeze și să acționeze asupra informațiilor pe care le trimiteți.

Pentru confortul dvs., DHL poate oferi funcții interactive pe acest site, cum ar fi accesul la urmărire și comentariile utilizatorilor. Sunteți autorizat să utilizați aceste caracteristici numai în scopurile specificate și în alte scopuri.

Precizia acestui site
Aceste pagini web pot conține inexactități inadvertente sau erori tipografice. Acestea vor fi corectate la discreția BERI GRUP, după cum se găsesc. Informațiile din aceste pagini web sunt actualizate în mod regulat, dar inexactități pot rămâne sau apar atunci când apar modificări între actualizări. Internetul este menținut independent pe mai multe site-uri din întreaga lume și o parte din informațiile accesate prin aceste pagini web pot avea originea în afara BERI GRUP.  
BERI GRUP exclude orice obligație sau responsabilitate pentru acest conținut.

viruşi
BERI GRUP face toate încercările rezonabile de excludere a virușilor de pe aceste pagini web, dar nu poate asigura această excludere și nu este acceptată nicio răspundere pentru viruși. Vă rugăm să luați toate garanțiile corespunzătoare înainte de a descărca informațiile din aceste pagini web.

Renunțarea la garanții
Serviciile, conținutul și informațiile de pe acest site web sunt furnizate "așa cum este". BERI GRUP, în măsura maximă permisă de lege, renunță la toate garanțiile, fie că sunt exprese, implicite, statutare sau de altfel, inclusiv, dar fără a se limita la garanțiile implicite de comerciabilitate, neîndeplinirea drepturilor terților și fitness-ul pentru un anumit scop. BERI GRUP, afiliații și licențiatorii săi nu fac nicio reprezentare sau garanție cu privire la acuratețea, completitudinea, securitatea sau actualitatea serviciilor, conținutului sau informațiilor furnizate pe sau prin intermediul site-ului sau sistemelor BERI GRUP. Nicio informație obținută prin intermediul sistemelor sau site-ului BERI GRUP nu creează nicio garanție care nu este specificată expres de BERI GRUP în acești termeni și condiții.

Unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite, astfel încât este posibil ca limitările și excluderile din această secțiune să nu se aplice pentru dvs. Dacă sunteți un consumator, aceste dispoziții nu afectează drepturile dvs. legale care nu pot fi renunțate, dacă există. Sunteți de acord și recunoașteți că limitările și excluderile răspunderii și garanției prevăzute în acești termeni și condiții sunt corecte și rezonabile.

Toate informațiile furnizate BERI GRUP de către vizitatorii acestor pagini web sunt considerate confidențiale și nu vor fi dezvăluite de către BERI GRUP către terți, cu excepția cazului în care este necesar pentru furnizarea serviciilor.

Înapoi la cuprins